Rendezvényház és Panzió, Kölcse

rendezvenyhaz-es-panzio-kolcse-5
Település:
Szálláshely típusa:
Cím:
4965 Kölcse, Bocskai külterület hrsz 0138/28
Telefon:
06/30-397-1042
Kapcsolat:
Sira Gáborné, Tóth Zsuzsanna
E-mail:
kolcsevendeghaz@gmail.com

Fedezze fel a Szatmári síkság természeti és kulturális értékeit, valamint élvezze gasztronómiai ízeit. Pihenni vágyók számára nyugodt, kényelmes, tiszta és rendezett környezetben várja régi és új vendégeit a Kölcse Rendezvényház és Panzió. Az Öreg Túr ölelésében, több mint 20 000 négyzetméteres parkosított területen található komplexum alkalmas esküvők, családi események, céges rendezvények magas színvonalú lebonyolításához.

Továbbá a terület adottságai lehetővé teszik az aktív pihenést baráti és munkahelyi csoportok számára, valamint osztálykirándulások kiváló szálláshelye lehet, mivel vendégeink számára tartalmas programokat és túrákat (vízi, bicikli) tudunk szervezni. A szatmári emberek vendégszeretetével és emberségével várjuk Önöket egész évben!

Árak

Típus Ár
Szállásdíj 3500 Ft/fő/éj

Szálláshely jellemzői

Férőhelyek (fő):
18
Szobák száma:
8 szoba
Parkolás:
parkolási lehetőség
Étkezés:
ingyen étterem
Szolgáltatások:
  • bababarát szállás
  • kerékpárkölcsönzés
Szabadidős lehetőségek:
  • Bográcsozás
  • Grillezés
  • Horgászat
  • Kerékpározás
Akadálymentesített:
igen
Általános:
Esküvők szervezése, családi események és céges rendezvények és baráti társaságoknak munkahelyi csoportoknak és iskolás osztályoknak, bababarát szállás, ingyen étterem, asztali szék a babáknak, játszótér, bili, tárcsán sütés, főzés, bár, bográcsozási lehetőség, családi szoba, grillezési lehetőség, kávézó és mosoda, biliárd, asztali tenisz, horgászati lehetőség.
«
»

Ez is érdekes lehet